GUESS WHO'S BACK?

 
Hola! Jajjamen då har jag äntligen landat hemma efter att ha varit borta i två veckors konfaläger och nu en vecka i Spanien (kom hem i morse). Det har varit så extremt trevligt på båda upplevelserna och jag ska i några inlägg framöver proppa med minnen och foton. Men denna gång kände jag för att göra en basic och skriva om hur jag tog mig hem från Arlanda:
Det hela började med att vi landade på Arlanda klockan 15.00, hämtade ut våra väskor och tog farväl av de släktingar som skulle bila upp till gamla Umeå. Vi åt middag och försökte se om det gick att ta en tidigare buss till Umeå, men det visade det sig att det inte gjorde. Den bussen gick endast till Ö-vik. Det var bara att se glad ut och vänta på nästa buss. Under denna tid passade jag på att utforska Arlanda och jag hittade massor av bra grejer som t.ex en skoputs. Jag bör nog tillägga att jag nu är proffs på att åka rulltrappa. Tre timmar senare anlände äntligen bussen och det bar av hemåt klockan 21.45. Klockan 06 var jag på Umeå busstation. Asså ärligt talat, vilken typ av människa är stolarna på bussen gjorda för? Oavsett hur lång du är så kommer du alltid att vakna upp med ont i ryggen. Menmen, jag är hemma nu så det spelar ingen roll ^^
 
Mycket sömn inatt, tack!
//Linus

PERMISSION

 
 
 
 
Hola mis amigos y amigas! Konfalägret är en stor succé! Vi har så trevligt och mycket att göra att dagar känns som veckor. Jag hade tänkt fota skadat mycket, men... Jag hinner inte ^^ Vi har ett packat schema och alldeles för trevligt för att jag ska kunna hänge mig helt åt något mindre socialt. Dessutom har jag börjat lära mig alla namn på lägret, ALLA 57 KONFIRMANDER (ledare ej inräknat)! Starkt gjort av mig som har jättesvårt med namn. 
Hursomhelst så är hela lägret på permission, eller "ledig på kort tid", för att närvara vid alla våra skolavlutningar och motta våra betygsbrev. Jag har inte sänkt mig i något ämne och höjt i några ämnen *self-high five*.
Avslutningen firades med underbar middagsbuffé på Eurasia. Jag åt så mycket att jag blev helt slapp i lederna. Jag försökte även snacka japanska med, jag hade det på känn, den kinesiske servitrisen. En liten miss men han var impad över mina språkkunnigheter. 
Men imorrn drar jag ut till lägret igen och går därför ännu en gång under jord, så till dess:
 
Ha're gött!
Linus

I'M OUT... For a while

Waaah! Så jäkla skönt! Idag börjar sommarlovet på riktigt! Det blir en hejdundrande start med konfirmationsläger två veckor i "Umeå skärgård" som följs av en vecka i Spanien. Alldeles, alldeles underbart! Tyvärr så är iprincip ingen teknologi tillåten på lägret (vilket jag tycker är en bra idé) och jag kommer att ha så fullt upp i Spanien att jag inte kommer att skriva ett inlägg förrän nästa månad. Menmen, nu ska jag gå igenom packningen ännu en gång!

Dewa shichigatsu! Syns i Juli!
Linus

GO HARD OR GO HOME

Konnichi wa! Idag var det ju tänkt att jag skulle göra en utmanings-video, meeen det blev tyvärr inte av. Jag hann bara inte. Jag hade helt glömt, förrän i igår morse, att jag inte var helt ledig idag. Jag skulle ju spela Laserdome/lasergame med klassen denna onsdag! :D Och såhär såg det ut:
 
Strax innan match número uno.
 
Och såhär såg jag ut, go hard or go home liksom


Och jag har även fått tag i plojbilderna som vi tog på stranden i lördags:
 
Hadouken!
 
Vader av Nicke
 
Osså självklart en chockvåg!
 
Sköt om er!
//Linus

BEST EXPRESSIONS FROM UNEXPECTED HAPPENINGS

 
 
 
 
Hello! Denna helg har det hänt mycket! EXTREMT MYCKET! Men jag börjar väl där allt startade: Fredagkväll.
En utav de bästa kvällarna med gänget hittills. Mat, bad, sång och trevligheter in på småtimmarna. Alla var vi modiga hjältar som slogs mot alla hundra tusentals mygg som ständigt var ute efter mer. Jag vet inte vad mer jag kan säga? Jag saknar ord.
Dagen efter var det dags för mer bad, fast denna gång mycket kallare och sjunkleran var destomer intressant. Jag ska se om jag kan få in två bilder i nästa inlägg när jag och Nicke utför tre populära internettrender (eller de var iallafall populära). Strax efter packade vi ihop tälten på Nickes bakgård, jag bytte om till mina kung fu-kläder från Hong Kong och stack iväg på Lejondans. Publiken, dvs barnen, var helt fantastiska och det blev precis så som lejondans ska vara. Med det välavklarat var stugan nästa vid älven nästa anhalt. Jag och Alma försökte oss på en promenad i skogen som vi snabbt skulle ångra. Alma var iallafall smart nog att ta på sig jacka, mössa och långbyxor när jag traskade runt i t-shirt och shorts. Pågrund av detta är min nacke och mina vader helt knottriga av myggbett idag. 
Och slutligen var jag och min kusin på äventyr runtom Minervaskolan när hans storebror spelade fotbollsmatch. Ju mindre kropp, desto större fantasi. Jag är smått avis... 
 
Cred till alla som varit med denna helg går till:
Tova Backman från Faabuleux och resterande medlemmar ur TJEENAAAH Linus.
Alma Westerlund
Och mina kusiner Knoll och Tott.
 
Dewa uchi ni!
//Linus
 
Ps. Nu är sista chansen att skriva utmaningar för på tisdag smäller det!

RSS 2.0