@ KOLMÅRDEN

Goddagens! Jag tänker påbörja detta inlägg med att säga att det där ''I LIED!'' inlägget inte ska existera... Jag råkade på något vis publicera skiten när jag försökte komma på en bra rubrik, så då vet ni det!
 
Igår kom vi fram till Norrköping där vi bodde på hotell Kneippen i en natt. Vädret var ju inte på topp, det spöregnade och åskade. Men hotellet var trevligt! Vi satt på balkongen och åt kebab och lyssnade på åskan och hade trevligt. På kvällen blev jag bjuden av Abbe att hänga med på fjällvandring i Åre i Augusti! God, am i lucky! :D
 
Idag blåste vi iväg till Kolmården och checkade in på Vildmarkshotellet och gick vår första dag på djurparken. Det var det häftigaste jag har någonsin varit med om! Vi såg tre olika shower. Delfin-, rovfågel- och sälshowen. Delfinshowen var bäst!
Vi åkte även en safari i en linbana. Då åkte vi ovanför inhägnaderna och såg alla djur under oss. Det var ascoolt!
På slutet åkte vi två karuseller som fanns i början av djurparken. Det var trevligt, fast sen började det spöregna och då drog vi hem.
 
Nu ska vi gå käka sen middag på resturang Marckallam... aah jag vet inte, men gott ska det bli i alla fall ^^
 
Har tyvärr ingen möjlighet att föra över bilder till datorn, men det ska ni få när jag kommer hem!
 
Ha det bäst! :D
//Niklas
 
 

HEJ IGEN MINA VÄNNER!

Nu är det ju som så att sommaren äntligen har kommit, värmen är på topp, alla är glada, 1+1 är 2, och vi har varit skitdåliga på att uppdatera bloggen på ett tag... We shall be shamed! När jag nu gick in och kollade på alla vackra kommentarer som vi fått under denna period så får man ju lite dåligt samvete över att man inte gett något tillbaka. Därför tänkte jag nu bryta isen med ett efterlängtat blogginlägg!
 
Igår var vi ut med båten andra gången i år, eller... iallafall för mig, pappa har hunnit upp till Norge en sväng redan, samt ut i älven några gånger. Men för mig var det andra gången. Det var trevligt, vi for ut till ett ställe som kallas Klubben. Det är en ö ute i älven som är fullkomligt gjord utav klippor. Jag ÄLSKAR att hoppa runt på klippor! Kanske är det därför Klubben är ett utav mina favoritställen i Umeå också ^^ Linus följde med också. Det var kul! Sorgligt nog hade Linus ont i någon muskel under skulderbladet, så han kunde inte ta i lika mycket som jag gjorde. Men vi hade trevligt iallafall!
Allt gick som smort, förutom det att pappa glömde sitt kaffe, kniven och GRILLEN... Som tur är så är ju pappa 50% grottman, så han lade kolbriketter på en lägereld som låg i mitten av ön, tände på de och lade sedan stenar uppe på kolet, som vi sedan grillade köttet på. Våra magar var räddade!
 
Idag hände inte lika spännande saker, jag klippte lite gräs hos morsan, gick ut med hundarna, spelade lite tevespel och blev sedan inskjutsad till farsan. Här sitter jag nu framför datorn och klickar runt med Deadmau5 dunkandes ur högtalarna. Det känns ganska viktigt med såna dagar. Kunna tagga ner, liksom.
 
På måndag bär det iväg till Kolmården, det ska bli kul! Jag kommer inte ha möjlighet att uppdatera bloggen förrän på Söndag. Vi kommer ta massor med bilder, så det är då inget orosmoment.
 
Ah, nu måste jag sluta skriva, det här inlägget är redan på tok för långt. Jag är så sjukt dålig på att kortfatta mig!

Ha det bra så länge då!
/Niklas

RSS 2.0