EN GÅNG PÅ EN HÄRLIG VÅRDAG

 
Móshimoshi! Idag var första dagen med riktig Parkour för året, och det var alldeles underbart! Varken kallt eller varmt. Jag, Nicke och Emil drog runt på stadens gator och torg och var förebilder. Vi hoppade på några gamla spots och provade några nya varav en var helt sagolikt anpassad för Parkour! Nästa gång vi drar ut ska vi se om vi kan få med oss lilla miss Jenny och låta henne fota lite och lära 'na' lite trix.
Snart kommer alla superhäftiga PK-videos eftersom jag har bestämt mig att köpa en Contour-kamera. YEAH!
 
Kom ihåg parkour
//Linus

UTOMJORDISKT MED INSLAG AV NORDENBuenos días! Idag testar jag att blogga från mobilen! YEAH!
Anyways. Idag var en kort skoldag med en stor punkt på schemat: Bild-redovisning. Med andra ord så skulle vi elever berätta om motivet och vad vi skulle vilja göra om. Jag har aldrig varit så nervös under en redovisning som idag! Jag var så nervös att jag skakade. Det kan ha berott på att jag försökte stila lite och drog redovisningen engelska med inslag av japanska på grund av temat på mitt projekt.
Senare samma dag åkte klassen och de små 7B:arna iväg till Norrlandsoperan för en kulturchock i modern dans. Och chock, det blev det! Under flera segment visste jag inte vad som hände. Dansarna hade fläckvis utomjordiska muskelryckningar för att sedan jaga varandra runt scenen och avsluta med någon form av sensuell capoeira. Allt detta till fornnordisk musik och sång. Fast i hela taget var det väldigt spännande och sevärt :D

GLAD KUNG står det på kinesiska
//Linus

Applåder och Japanska

 
 
Enjoy! Tanoshímu!

PRESSAT SCHEMA

 
Konnichiwa! Hoppas att ni alla har det bra och är vid liv. Jag har haft lite fullt upp den senaste veckan eftersom jag läser en språkkurs i japanska på distans. Hittills har jag lärt mig hur alla vokaler och konsonanter låter, MEN snart får jag frikking börja med det roliga, YEAH! :D Ååh, det är så spännande!
Det var allt jag hade på hjärtat för denna gång!
 
Sköt om er!
//Linus
 
P.s. Det blir vlogg på fredag!

I'M A POTATO

 
 
What up? Visst är det otroligt vad musik kan få en att känna? Låten här ovan, Beast av Nico Vega, är en sån låt som väcker fightern inom mig. Adrenalinet börjar pumpa och väntar bara att ett gäng gangsters ska hoppa fram för en strid om mina ägodelar. Det ser jättehäftigt ut i huvudet men är nog inget att ta så lätt på. Fast spännande skulle det vara! :D
 
Hursomhelst, idag fick jag en intressant fråga av en liten sjua:
-Visst är potatis gjort av mjöl? :3
Jag var nära på att ta mig över hjärtat men jag försökte ändå förklara hur det låg sig till med potatis, att det är en växt och inte ett bakverk, men jag använde försvårt språk så det slutade med att jag fick NO-läraren att förklara på en mer anpassad nivån. Ärad vare pedagoger!
 
Öh, hur var det nu?
//Linus

SVÅRT ATT SNACKA ENGELSKA

 
 
Vad jag och Nicke gjort idag

HOMECOMING

 
AAAAW YEAH! Hej på er alla internetmänniskor! Jag är hemma igen! Fyra veckor i fjällvärlden har verkligen varit underbart och om det inte vore för min värkande kropp känner jag mig helt återställd. Det är något speciellt med fjälluften. Jag kan vara uppe till långt efter midnatt varje dag jag är ledig men där är jag helt slut vid 10-11 tiden. Det kanske beror på att man rör sig mer än vanligt, hehe. 
Denna veckas höjdpunkt måste ha varit slalom- och snowboardåkningen, släkten eller när min fasters man fick hela hjärnan fylld med snö när vi åkte skrana. Lurad på första april blev jag dessutom! Helt golvad av en fem-åring! Han ville åka runt stugkvarteret på sin minifyrhjuling men sa att han inte vågade åka runt själv. Som den ansvarsfulle storkusin jag är så följde jag med honom runt. Det är bara det att han körde snabbare än jag egentligen kan springa! Sjöblöt i svett och kängor tänkte jag efter ett halvt varv:
"-Äh, han klarar sig," och just när jag skulle till att ge upp stannade han och ropade åt mig som var 20 meter bakom att han fastnat. När jag äntligen kom tillbaka med skeva ben hoppar han fram ur en snödriva med Svea rikes största flin:
"-April, april! Jag satt inte fast! xD" Han må vara fem vårar men han är klipsk som få!
Men nu ska jag fortsätta vila upp mig inför skolstarten!
 
Skeva ben som äro ej len(a)
//Linus

RSS 2.0