LINUS OM FILMING

 
Att filma eller inte filma? Under de senaste gångerna som jag har vloggat har jag märkt hur olika människor reagerar olika när de får en kameralins riktad mot ansiktet. En del älskar det och tar för sig av utrymmet medan andra täcker för ansiktet med händerna. Det har även hänt att helt okända personer har poserat spontant åt "killen med kameran". Det är galet kul att fånga vardagen på bild och iaktta sina egna beteenden.
Ärligt talat så ser jag ut som en skadeskjuten säl eller möjligen en förrymd psykopat när folk säger åt mig att le  på foton... Det är också anledningen till att jag tyr mig åt filmning för när kameran rullar fångas äkta uttryck och känslor i ett sammanhang. 
I framtiden vill jag gärna arbeta mer med filmning oavsett om jag blir programledare, tv-profil eller (helst) skådespelare. Tyvärr så är det ju så att människor har svårt att skilja bioduken från verkligheten och NÄR jag får min första stora roll så vill jag inte vara the bad guy. För blir man bad guy så blir man stämplad bad guy i verkligheten också. 
 
Det var allt för idag
//Linus
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du borde verkligen fortsätta vlogga, du är underhållande! :)

2013-03-24 @ 22:11:36
Postat av: Idaaa

Haha syftade du på jag och Jessica där eller?;)
"täcker för ansiktet med händerna"
hehe kan gärna va me på film men asså du skulle ha filmat lite diskretare;)

2013-03-25 @ 07:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0