FJÄLLEN NÄSTA!

 
 
 

VÅREN HAR KOMMIT TILL NORRLAND!

 
 
 
Snart blir det parkour-videos! :D

LINUS OM FILMING

 
Att filma eller inte filma? Under de senaste gångerna som jag har vloggat har jag märkt hur olika människor reagerar olika när de får en kameralins riktad mot ansiktet. En del älskar det och tar för sig av utrymmet medan andra täcker för ansiktet med händerna. Det har även hänt att helt okända personer har poserat spontant åt "killen med kameran". Det är galet kul att fånga vardagen på bild och iaktta sina egna beteenden.
Ärligt talat så ser jag ut som en skadeskjuten säl eller möjligen en förrymd psykopat när folk säger åt mig att le  på foton... Det är också anledningen till att jag tyr mig åt filmning för när kameran rullar fångas äkta uttryck och känslor i ett sammanhang. 
I framtiden vill jag gärna arbeta mer med filmning oavsett om jag blir programledare, tv-profil eller (helst) skådespelare. Tyvärr så är det ju så att människor har svårt att skilja bioduken från verkligheten och NÄR jag får min första stora roll så vill jag inte vara the bad guy. För blir man bad guy så blir man stämplad bad guy i verkligheten också. 
 
Det var allt för idag
//Linus
 

LEJONDANS, TAVLOR OCH MYCKET MER!

 
 
 

COMEBACK VLOGG

 
 
Jag ska se om det går att få i bättre upplösning i framtiden :P

C-C-COMBOBREAKER!


 
Yo! Nu är jag tillbaka! Jag ursäktar mig hemskt mycket över att jag inte har skrivit här på länge men jag har inte haft tid att tänka på den där jädra uppfinnartävlingen, som det inte finns så mycket att säga om eftersom det var riggat, och filmprojektet på SO:n om "den industriella revolutionen". Men nu så! Jag har till och med bytt header och bakgrundsfärg (jag vågar inte röra i så mycket mer utan Tovas hjälp)! 
Detta blev ett kort inlägg och det finns bara en förklaring till det: Det händer absolut ingenting! 
 
P.s. Jag måste tyvärr meddela att här framöver kommer det att bara vara jag som gör inlägg :/ 
 
Snart sova
//Linus

SISTA DAGEN PÅ PRAOEN :(

 
 
Låt oss starta en community! :D Sprid vidare mina vänner! ^^
Ps. Jag försöker ändra layouten lite här på bloggen så ursäkta om det är rörigt :P

RSS 2.0