GO GET THEM CONDOMS!

Hejsvej! Det efterlängtade studiebesöket på ungdomsmottagningen har äntliigen ägt rum. Hela klassen var mer taggad än någonsin förut. Det är ganska lustigt att när det kommer till kondomer, könssjukdomar och allt sånt så blir helt plötsligt varenda liten kotte i klassen mer fokuserad, lyhörd och inntresserad än någonsin förut. Det är kul att se. Att få provsitta i gynekologstolen var ett önskemål i stark fokus hos de flesta i klassen. 
 
När vi kom till ungdomssmottagningen fick vi först se en film om just ungdomsmottagningen. Sedan gick tjejerna ut från konferensrummet som vi satt i. Det var då det roliga började, då kom pratet om kondomer, behandling av klamydia, åt vilket håll penisen pekar när man har stånd och annat roligt fram. Det vart många goda skratt, men det var ändå ingen som tog någonting oseriöst. Under kondomsnacket fick vi alla ett två-pack med kondomer, samt välja en sorts kondom av massa olika sorter som ledaren hade med sig. De kondomer som blev över gjorde ledaren utkast med. Alla kastade sig som hungriga lejon över bordet för att få tag på fler kondomer. Man kunde tro att någon skulle få för sig att drämma till nån på käften för att få tag på en. 
 
När vi sedan satt i bussen på väg hem var alla på glatt humör. Vi tror att alla tycker att det är ett roligt och spännande område, trots att det kan bli lite pinsamt. 
Besöket har varit jätteroligt och spännande, men den enda besvikelsen var att vi inte fick pröva gynekologstolen...
 
Må profilkondomerna vara med er!
//Niklas och Linus

Kommentarer
Postat av: TOVA

haha kondomer asså... roliga grejer det ;)
lägg in headern! :D

2012-10-18 @ 14:18:46
URL: http://tovabackman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0